Atenció Familiar

Centre especialitzat en l’atenció a les persones.

QUI SOM?

Som un centre especialitzat en l’atenció a les persones que oferim els nostres serveis d’assistència en els centres hospitalaris i en les llars particulars.

La nostra MISSIÓ és atendre les necessitats en l’àmbit sanitari i social de les persones que ho requereixen contribuint així a una millor qualitat de vida i donant en cada cas l’atenció personalitzada que requereix cada situació i moment.

A més dels serveis d’atenció domiciliària i hospitalària, també realitzem serveis de SAD municipals, en ajuntaments, serveis a casals de gent gran, centres residencials, suport a les Fundacions i seveis de neteja industrial en tot tipus d’instal·lacions.

ORIGENS

ATENCIÓ FAMILIAR va néixer l’any 2000. Els anys ens han consolidat, dins i fora de la comarca, com una de les empreses pioneres en el servei d’atenció a les persones. Disposem d’unes oficines al centre d’Igualada per l’atenció presencial i oferir un servei de proximitat a les persones i/o famílies que requereixin els nostres serveis i un espai de trobada per a reunions professionals.

ATENCIÓ FAMILIAR 24H

Ofereix els seus serveis a particulars i a entitats, els 365 dies de l’any, les 24 hores. Capacitat de coordinar i donar resposta immediata a qualsevol demanda de servei.

Sol·licita els nostres serveis
Contacte amb nosaltres  o envia’ns un missatge.